Izrada sajta za jedan dan

Nova usluga u ponudi ZAKUP medija - zakup domena i hostinga, otvaranje email naloga i kompletna izrada web sajta u samo jednom danu.

Radeći i održavajući velike internet projekte poput companies-reviews sajta, stvorili smo sistem rada koji nam omogućava da u veoma kratkom roku obavimo i najkomplikovanije zadatke bez greške. Kreativni ljudi sa iskustvom, savršena organizacija i disciplina su nam omogućili da i usluga izrade sajta u jednom danu postane dio naše zvanične ponude usluga web dizajna.

Usluga izrade sajta za jedan dan je idealna za projekte kojima potreban web sajt u što kraćem roku, u slučaju da je došlo do kašnjenja ili neplaniranih zastoja na izradi sajta ili jednostavno ukoliko ne želite da čekate na novi sajt duže od jednog dana.

Iako se usluge iz ove ponude realizuju u veoma kratkom vremenskom roku, to nipošto ne utiče na kvalitet web stranice. Finalni proizvod, Vaša nova web stranica prolazi sve neophodne provjere kvaliteta i zadovoljava sve kriterijume kvalitetne web prezentacije te će na pravi način predstaviti Vašu kompaniju ili projekat.

Da biste pregledali naše realizovane poslove, preporučujemo Vam stranicu Web dizajn - realizovani poslovi, za više informacija o nama, stranicu O nama a za kontakt sa nama, stranicu Kontakt.