ZAKUP medija marketing agencija

Početak

Početkom 2010. godine, ZAKUP medija je bio samo web stranica na adresi wwww.zakupmedija.com, ograničena na ponude reklamnog i medijskog prostora. Vremenom je ponuda proširivana sa novim uslugama pa tako danas ZAKUP medija u svom sastavu ima stručnjake za brendiranje, video produkciju, grafički dizajn, programere, animatore, media planere... Praćenje potreba klijenata i zahtjeva tržišta je stalni zadatak pa će se i u nastavku ponuda usluga ZAKUP medija agencije dodatno proširivati.

Usluge

Od prvobitne ponude usluga ograničene samo na ponudu oglasnog prostora na bilbordima, TV i radio stanicama, danas se u zvaničnoj ponudi agencije nalazi sve ono što je jednoj savremenoj kompaniji neophodno za uspješan marketinški nastup na tržištu:

ZAKUP medija je velika porodica profesionalaca koja Vam stoji na raspolaganju kako biste na što bolji način tržištu predstavili Vaše proizvode i usluge.

Klijenti

Većinu klijenata naše marketinške agencije čine kompanije i pojedinci sa ex-YU prostora, iz Beograda, Podgorice, Sarajeva, Zagreba,... često su to i partnerske agencije za marketing koje ostvaruju saradnju sa nama kako bi svojim klijentima ponudile čitavu paletu reklamnih usluga visokog kvaliteta uz sigurnost da će svaki posao biti realizovan u dogovorenom roku. Detaljnu listu naših klijenata možete pronaći na stranci Klijenti.

Ostali poslovi

Pored poslova za potrebe svojih klijenata, ZAKUP medija timovi se uporedo s tim bave i realizacijom projekata zasnovanih na sopstvenim idejama. Jedan od njih koji je postigao veliki uspjeh je companies-reviews.com - web sajt sa preko 2.6 miliona kompanija iz 246 država!

Načini i uslovi plaćanja

Za sve nove klijente naše agencije sa kojima tek otpočinjemo saradnju bez ugovora o dugoročnoj saradnji važi avansno plaćanje a načini na koji možete plaćati naše usluge su:

Za klijente koji žele da sa nama ostvare dugoročnu saradnju na polju marketinga, važe posebni uslovi.

Kontakt

Imajući u vidu da Vam je, za sve što Vas zanima, potrebno da dobijete odgovor što brže, na raspolaganju Vam stojimo doslovno svakim danom od 09-22h. Na stranici Kontakt Vam stoji na raspolaganju više mogućnosti kako biste uspostavili kontakt sa nama a trenutno možete birati između: telefonskog, email, chat ili skype kontakta.

Kontaktirate nas odmah i budite sigurni da ćemo sve svoje znanje i iskustvo staviti u službu uspjeha Vaše kompanije.